У маленькому Збаражі чергові політичні війни у міській раді

Поділитися

Цього разу у поле зору прокуратури потрапила секретар міської ради Оксана Пелех, яка перевищила службові повноваження. Будучи в.о. міського голови, мабуть, вирішила підзаробити на пиві і дала розпорядження про надання дозволу місцевому підприємцю на тимчасову торгівлю пивом та супутніми товарами. Все б нічого, та це повноваження виконавчого комітету міської ради, а не особиста ініціатива. А виконавчий комітет вирішив анулювати дозвіл даному підприємцю на розміщення торгової точки, так як підприємець не виконав умов дозволу на торгівлю.

За клопотанням прокуратури скасовано розпорядження горе-чиновника, а самій любительниці пива оголошено догану.

Проте, крім перевищення службових повноважень, секретар любить залишати робоче місце на тривалий час, що обурює громадян міста, які приходять за документами. Тому, не пройшло і два тижні, як секретар отримує другу догану і має всі шанси на черговій сесії позбутися крісла.

Варто зазначити, що міський голова Збаража програв суд й отримав адмінштраф і також має усі шанси, що депутати попросять його покинути стіни міської ради. Не виключено, що мер і секретар покинуть свої посади і Збаража залишиться обезголовлений.

Роман Інкогніто <trutyz@gmail.com>

Догана від 19-08

Як потрапити до керманичів тернопільської міліції?

У Кременці обговорять тему розвитку волонтерства