У селі Сільце Підгаєцького району загинув 19-річний юнак

Поділитися

У ніч на 29 серпня в селі Сільце Підгаєцького району водій автомобіля «ВАЗ 2199» не впорався з керуванням та допустив перекидання «дев’ятки» у кювет. З п’яти осіб, що перебували в салоні, четверо отримали легкі забої, а от для 19-річного парубка аварія стала фатальною.
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло після опівночі. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Підгаєцького райвідділу міліції. За попередніми даними перекидання транспортного засобу було допущено, зокрема, через нездатність водія адекватно керувати «Жигулями». Усі, хто їхав у салоні автівки, були у стані алкогольного сп’яніння.

На запитання слідчих: хто був за кермом транспортного засобу, усі учасники спершу стверджували, що саме загиблий на момент аварії керував «дев’яткою». Підозрілими здалися правоохоронцям такі свідчення. В процесі слідчого експерименту з’ясувалося, що молодики говорили неправду. Загиблий сидів спереду, на місці пасажира, а кермував «Жигулями» 23-річний тернополянин. Юнаки визнали, що таким чином хотіли вигородити водія.

Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування, повідомляє сайт тернопільських правоохоронців.

Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки запрошує у вересні

Бережани трофі-2013