Військові представлять фотовиставку у Зарваниці

Поділитися

У суботу 14 вересня 2013 року о 13.00 — в селі Зарвани́ця Теребовлянського району Тернопільської області відбудеться відкриття фотовиставки “Служимо миру разом”. Виставка складається з 73 світлин, які відображають діяльність Департаменту Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України. Світлини для виставки зробили військовослужбовці внутрішніх військ та Міністерства оборони України : начальник групи зв`язків з громадскістю та ЗМІ Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України підполковник Вадим Голуб (71 світлина) та старший офіцер відділу роботи з громадськими, релігійними організаціями та шевських зв`язків Департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України полковник Руслан Коханчук (2 світлини).

Більша частину проекту висвітлює участь військовослужбовців у всеукраїнських прощах до Зарваниці — величного Марійського духовного центру УГКЦ. Зйомка проекту тривала чотири роки у ставших вже традиційними паломництвах.

Проект здійснено за підтримки Департаменту Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур України.

Із 13 тисяч безробітних тернополян лише 279 отримали допомогу для організації бізнесу

Неймовірні дві рибини впіймали на Дністрі