Аж на третій день перший опозиційний політик Тернополя підключився до розслідування скандальної аварії

Поділитися

Про це сьогодні писала тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” у замітці Як “Дорожній контроль-Тернопіль” втер носа політикам

1 жовтня 2013 року народний депутат України від ВО «Свобода» Олексій Кайда направив депутатські звернення прокуророві області Геннадію Мовчану та начальникові обласного управління МВС України Віктору Саку щодо взяття під особистий контроль розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинула 15-річна мешканка с. Оліїв Зборівського району Тернопільської області.

29 вересня на проспекті Злуки у місті Тернополі близько 20.00 год. відбулася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним результатом. За словами очевидців події, водій автомобіля «БМВ-320» у стані алкогольного сп’яніння порушив правила безпеки дорожнього руху та наїхав на пішохідному переході на 15-річну дівчину. Від отриманих травм вона померла на місці події.

«За інформацією, опублікованою у ЗМІ, рідний дядько водія, який скоїв аварію, – ніби-то колишній начальник районного управління МВС. Саме тому я звернувся до обласного прокурора та начальника обласної міліції щодо забезпечення повного, об’єктивного і неупередженого розслідування обставин резонансної ДТП», – зазначив народний депутат Олексій Кайда.

Водій іномарки збив двох школярок на пішохідному переході

Федерація Футболу України підтримала позицію громадськості: ФАРЕ не має права прирівнювати Бандеру і Шухевича до нацистів