Чоловік Ю.Тимошенко каже, що їй загрожує інвалідність

Поділитися

Якщо операція Юлії Тимошенко буде відкладена, існує небезпека її життю і загроза інвалідності. Про це заявив її чоловік Олександр, повідомляє сайт екс-прем’єра, передає УНН.

“Ми вдячні іноземним фахівцям і місії Кокса-Кваснєвського за правдиву інформацію, яка підтвердила наші побоювання щодо можливого лікування Юлії в Україні та негативних наслідків, які могли бути після або під час такого лікування”, – написав він у заяві.

“Ми також розуміємо, що якщо операція буде відкладена, а Юлії доведеться залишитися в ув’язненні в Харкові, то існують небезпека її життю і загроза інвалідності”, – йдеться в тексті.

О.Тимошенко висловив сподівання, що “у президента вистачить мужності звільнити незаконно засудженого політв’язня, жінку, яка потребує невідкладного лікування, над якою протягом двох років безсоромно і безкарно знущається влада”.

“Ми сподіваємося на те, що президент, як віруюча людина, як чоловік, прислухається до голосу своєї совісті та ухвалить єдине правильне, законне і позитивне рішення щодо Юлії та не втратить унікальний шанс возз’єднання України з європейською родиною”, – зазначив він.

Міліція розшукує шахраїв, котрі виманили у пенсіонерки 36 тис. грн

Узелков до бою проти Д.Кодрингтона готується в Конча-Заспі