Чоловік вдарив сокирою по голові свого співрозмовника

Поділитися

У Рахові 25-річний місцевий мешканець умисно наніс удар сокирою по голові своєму співрозмовнику. Про це УНН повідомили у прес-службі Рахівського РВ УМВС.

Інцидент трапився після словесної суперечки, обидва фігуранти справи були напідпитку. Один із них, щоб довести свою правоту в суперечці, не стримав емоції, схопив сокиру та вдарив співрозмовника по голові.

Після вчиненного зловмисник сам зателефонував до міліції та зізнався у скоєному. Черговий Рахівського райвідділу міліції викликав карету швидкої допомоги та направив на місце події слідчо-оперативну групу. Наразі постраждалий знаходиться в Рахівській районній лікарні з діагнозом: рубаний відкритий перелом тім’яної кістки голови.

Начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк повідомив, що підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процессуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За фактом вчиненного слідчим Олександром Соймою внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), караються такі дії позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Засудили двох зловмисників, які напідпитку вчинили грабіж та вбивство

Шахрайки “зняли порчу” на 16 тис. грн