Чому ми нічого не знаємо про фрукт який лікує рак?

Поділитися

Фрукт, який лікує рак і його дія в 10.000 разів могутніша хіміотерапії. Вони не хочуть , щоб ми це знали , тому що великі виробники медикаментів перестануть продавати свою моторошну продукцію ...
Найсильніша антиканцерогени на цій планеті.
Гуанабана чи плід дерева гравіола – це диво продукт , який вбиває ракові клітини. Чому ми не знаємо про це? Тому що існують організації, зацікавлені в пошуку синтетичних варіантів, що дозволяють їм робити шалені гроші. Тепер Ви можете допомогти ближньому , розповівши , що необхідно пити сік гуанабани , щоб запобігти захворюванню . Він приємний на смак і його вживання не тягне за собою жахливих наслідків хіміотерапії. Можна посадити дерево у дворі. Всі його частини корисні.
Скільки людей загинуло за той період , коли ця інформація зберігалася в найсуворішому секреті , щоб не піддати ризику багатомільйонні прибутки великих корпорацій ? Гуанабана являє собою низькоросле дерево і не займає багато місця. Воно відоме під назвою Graviola в Бразилії , Guanábana в Латинській Америці , і Soursop англійською мовою. Плоди великі , з білою м’якоттю , солодкі , вживаються в їжу в сирому вигляді , використовуються для виготовлення напоїв , солодощів і т.д. Інтерес до цієї рослини пов’язаний з його сильним протиракову дію. Воно володіє і багатьма іншими властивості , але найцікавіше – вплив на пухлини. Ця рослина є перевіреним лікуванням раку всіх типів . Деякі стверджують , що воно корисне при всіх формах раку.
Вважається також , що рослина є антибіотиком широкого спектра дії, має антигрибкові і антипаразитарними властивостями,  регулює кров’яний тиск , антидепресант , допомагає при стресах і нервових розладах.
Джерелом цієї інформації є один з найбільших виробників ліків. З 1970 року було проведено більше 20 лабораторних тестів , які показали , що екстракт знищує злоякісні клітини 12 типів раку , включаючи рак товстої кишки , молочної залози , простати , легенів і підшлункової залози …
Сполуки цього дерева в частині уповільнення зростання ракових клітин в 10.000 разів ефективніші, ніж адріаміцин (відомий хіміотерапевтичний препарат).
І що ще більш дивно , терапія екстрактом гравіоли знищує тільки ракові клітини і не впливає на здорові клітини.
Інститут медичних наук , LLC 819 Н. Charles Street Baltimore , MD 1201

Сьогодні розглянуть можливість проведення в Україні Олімпіади-2022

У Тернополі було представлено виставку «УПА. Армія нескорених»