Локомотив збив чоловіка

Поділитися

Неподалік від залізничного переїзду біля шахти Фрунзе в селищі Ясенівське міста Ровеньки локомотив вантажного потягу травмував молодика, повідомили УНН у Ровеньківському МВ ГУМВСУ у Луганській області.

Про подію правоохоронців повідомив машиніст локомотива.

Попри ранкові сутінки і сильний туман, машиніст побачив силует людини, що йде залізничними коліями. Для запобігання наїзду він застосував екстрене гальмування і неодноразово подавав гучні звукові сигнали. Проте чоловік не реагував і травмування уникнути не вдалося.

Гальмівний шлях потягу становив більше 70 метрів.

За попередніми даними причина, з якої чоловік не чув гудків поїзда, що наближається, полягала в тому, що він слухав музику через навушники.

У важкому стані з травмами голови, грудної клітини, нижніх кінцівок в напівпритомному стані постраждалого госпіталізували до Ровеньківської міської лікарні. З’ясувалося, що потяг збив місцевого мешканця 1988 року народження.

Інформацію за цим фактом занесли до ЕРДР і кваліфікований за ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту). Триває досудове розслідування .

Оголошено найкращого актора за всю історію британського кіно

Першого заступника начальника Генерального штабу України позбавили допуску до державної таємниці