Міліція затримала чоловіка, який вчинив стрілянину

Поділитися

Правоохоронці затримали зловмисника, який стріляв у чоловіка з пістолета Флобера в Дніпродзержинську. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ МВС у Дніпропетровській області.

О 21:30 громадянин 36 років вийшов на балкон своєї квартири, що розташована на другому поверсі двоповерховому будинку, покурити і побачив бійку між двома невідомими чоловіками. На зауваження припинити битися та дати можливість мешканцям будинку спокійно відпочивати, один з чоловіків підійшов до балкону, витягнув пістолет та здійснив у бік чоловіка два постріли. Мешканець повернувся до квартири та викликав швидку допомогу. Чоловіка доставили у лікарню, де йому було поставлено діагноз: два вогнепальних поранення правового передпліччя.

Тим часом правоохоронці затримали підозрюваного чоловіка. Ним виявився раніше судимий 32-річний мешканець Дніпродзержинська. Знаряддя злочину не вилучено. Дії зловмисника слідчі Баглійського райвідділу міліції кваліфікували за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та п. 7 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Тернопільський художник Микола Пазізін став заслуженим

Фракція комуністичної партії України виступає за те, щоб провести позачергові вибори у Києві та Тернополі