Міліція з`ясувала подробиці умисного вбивства жінки

Поділитися

На Луганщині правоохоронці розкрили умисне вбивство громадянки у місті Ровеньки, скоєне 3 жовтня цього року, повідомили УНН у прес-службі прокуратури Луганської області.

Правоохоронці з`ясували, що у день вбивства до постраждалої в будинок через незамкнені двері проник чоловік. Він планував украсти самогону, а коли господиня побачила його, він 4 рази ударив її ножем у життєво важливі частини тіла, від яких остання померла.

Після вчинення вбивства чоловік обшукав будинок, а коли не знайшов цінностей, з місця скоєння злочину зник.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України (відповідно: умисне вбивство, розбій).

Підозрюваному обрано запобіжний захід взяття під варту. До речі, останній лише 2 місяці тому повернувся у місто Ровеньки з місць позбавлення волі.

Швидкому розкриттю даного резонансного злочину сприяла належна взаємодія групи процесуальних керівників прокуратури міста Ровеньки, слідчих Ровеньківського МВ ГУМВС України у Луганській області та співробітників УКР ГУМВС.

Натепер досудове розслідування триває, його перебіг контролює прокуратура області.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України, санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 даної статті.

За вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України, санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

У Пенсійному Фонді в Тернополі – обманюють пенсіонерів

Лановецькі регіонали проігнорували прохання депутатів