О.Повєткін: бій пройшов не так, як я хотів

Поділитися

Колишній чемпіон WBA в суперважкій вазі росіянин Олександр Повєткін розраховує взяти реванш у чемпіона світу за трьома версіями українця Володимира Кличка, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

“Бій пройшов не так , як я хотів , але я не здавався, – сказав росіянин на рингу після поєдинку. – Володимир був кращим. Він – найсильніший боксер у світі. Це був чесний бій. Я зробив все можливе”.

Він додав, що буде тренуватися ще краще і виграє. Раніше , кажучи ж про те , чи готовий він дати реванш своєму суперникові, Володимир Кличко запитав: “А ви впевнені, що правда хочете цього? Потрібно запитати у Повєткіна, чи потрібен йому реванш”.

Нагадаємо, російський боксер Микола Валуєв прогнозує, що у найближчий час команда боксера Олександра Повєткіна буде домовлятися з командою Володимира Кличка про новий бій. Він також розповів, що його дружина Галина вважає, що Коичка треба дискваліфікувати та вигнати з боксу. 5 жовтня український боксер Володимир Кличко здобув перемогу над росіянином Олександром Повєткіним.

В Тернопільській обласній держадміністрації розкажуть про початок опалювального сезону та підготовку до інвестиційного форуму

Одесу цієї ночі сколихнув землетрус