Пенітенціарна служба дала дозвіл на зустріч О.Турчинова та А.Яценюка з Ю.Тимошенко

Поділитися

Державна пенітенціарна служба України дала дозвіл на зустріч ув’язненої Юлії Тимошенко з народними депутатами України Арсенієм Яценюком та Олександром Турчиновим. Про це УНН повідомили у ДПтСУ.

Зустріч запланована на 12:00 сьогодні, 15 жовтня.

Нагадаємо, станом на серпень цього року, за інформацією ДПтСУ Юлія Тимошенко провела 384 зустрічі та побачення за час її перебування у лікарні в Харкові.

5 серпня 2011 року Ю.Тимошенко була арештована в ході судового процесу у справі про перевищення влади і службових повноважень при укладанні газових контрактів з Росією в 2009 році. Cуд засудив Тимошенко до семи років тюремного ув’язнення з подальшим трирічним забороною займати державні посади і до відшкодування збитків у сумі приблизно рівної 190 млн доларів.

З 30 грудня 2011 року Тимошенко відбуває покарання у виправній колонії. З 9 травня 2012 року Ю.Тимошенко проходить реабілітацію у ЦКЛ № 5 “Укрзалізниці” Харкова.

Біля Ялти зафіксували землетрус

Вечір, проведений у товаристві двох знайомих, закінчився для 18-річного жителя села Кривче Борщівського району втратою мобільного телефону