Після бою Кличко-Повєткін кафе сталась масова бійка уболівальників

Поділитися

Співробітники відділу МВС Іркутського району розбираються в обставинах бійки в кафе селища Жердовка, в результаті якої зник місцевий житель, повідомили в ГУ МВС по Іркутській області, передає УНН.

У неділю раном вранці в поліцію зателефонувала жінка, яка розповіла, що незнайомі люди під’їхали до будинку на двох машина, посадили до себе її 28-річного сина і поїхали в невідомому напрямку.

Через деякий час співробітники карного розшуку в селищі Усть -Ординський за орієнтуванням затримали обидві іномарки. П’ять осіб, що знаходилися всередині, доставлені у відділ для розгляду, у ході якого встановлено й інші обставини події.

Як пояснили затримані, конфлікт між двома групами вболівальників, присутніх на трансляції боксерського поєдинку між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним в кафе “Бурхан”, стався в п’ятій годині ранку. Словесна перепалка переросла в бійку. Приїжджі гості з Усть – Орди вирушили за підмогою, але коли повернулися, в кафе вже не було кривдників. Одного з них вони знайшли у приватному будинку за місцем проживання і на очах у матері відвезли для з’ясування стосунків. Пізніше стало відомо, що через кілька годин чоловік сам прийшов додому і відмовився писати заяву в поліцію.

Росіяни підняли стільки пурги навколо бою Кличко-Повєткін, ніби це бій між ЄС і МС

В Тернопільській обласній держадміністрації розкажуть про початок опалювального сезону та підготовку до інвестиційного форуму