Собаки з притулків шукатимуть собі власників

Поділитися

Благодійний захід “Щаслива лапа” з нагоди Міжнародного дня захисту тварин відбудеться сьогодні у столичному парку ім. Т.Шевченка, повідомили УНН представники організатора заходу – Благодійного фонду “Happy Paw”.

Десяток безпритульних цуценят та понад 40 дорослих собак, що тимчасово утримуються в притулках для тварин, шукатимуть собі майбутніх господарів.

Учасники груп ДіО.фільми та Real О, співаки Стас Шурінс, Денис Любімов, Сергій Костецький, танцюристи Олександр Лещенко та Ліна Верес, дует Тамерлан та Альона Омаргалієва, ведучий Михайло Плотніков, актор Михайло Беспалов, Посол Чеської Республіки в Україні Іван Почух з дружиною та ін. презентують фотовиставку “Не купуй – приюти!” та випустять у небо одночасно декілька десятків повітряних кульок з ім’ями безпритульних песиків та написом “Приюти”.

Також у програмі: дитячі конкурси; творчі майстер-класи з декупажу, малювання, орігамі, квілінгу; активності для молоді – карикатуристи, розпис хною, слеклайн тощо; благодійний концерт за участі відомих музичних та танцювальних колективів, який закінчиться святковим фейерверком.

Двох молодиків з села Олексинці Борщівського району правоохоронці підозрюють у вчиненні крадіжки з помешкання

Росія обіцяє “ускладнити” життя Україні