Суд продовжить слухати “Врадіївську справу”

Поділитися

Первомайський міськрайсуд продовжить виїзні засідання у Миколаєві у кримінальному провадження щодо побиття та зґвалтування Ірини Крашкової сьогодні, 15 жовтня, передає кореспондент УНН.

Судове засідання призначене на 10:00.

Ймовірно, що суд засідатиме і 16, 17 та 18 жовтня, адже раніше, як повідомляли адвокати задіяні у судовому розгляді, суд прийняв рішення проводити засідання чотири дні на тиждень.

Слід додати, що 11 жовтня засідання відбуваються у закритому режимі. Свідка заборонено розголошувати інформацію.

Однак, як стало відомо зі слів представників потерпілої у суді, сьогодні були допитані ряд свідків, зокрема і працівники міліції, які колись служили разом з двома підсудними – Поліщуком та Дрижаком. Як повідомили представники потерпілої, на суді ці свідки намагалися створити алібі для цих підсудних, але у свідченнях є багато логічних суперечностей.

Раніше були допитані мешканці Врадіївки, зокрема брат потерпілої, його дружина, лікарі з рай лікарні, де оглядали І.Крашкову.

Дала свідчення у суді і сама потерпіла. Представник державного обвинувачення Наталя Висоцька повідомила, що свідчення потерпілою у суді відповідають тим свідченням, які вона давала під час досудового розслідування.

На атомних станціях України працює 11 з 15 енергоблоків

Михайло Фоменко: Для нас важливо швидко забити перший м’яч