У Тернополі хочуть роздати цілий мікрорайон

Поділитися

14 жовтня у Тернополі відбулась  акція “Прошу пана до гіляки”. Однак ні міський голова,  ні депутати висновків не роблять.  “Днями дано доручення підготувати документи на дєрєбан цілого шостого мікрорайону Тернополя”,- повідомив ПРО ВСЕ Тарас Білан.

14 жовтня 2013р. тернополяни принесли голові та депутатам Тернопільської міської зради зашморг, мило і побажання : прошу пана до гіляки. Саме так в 1942-1950их роках крайові підрозділи безпеки УПА карали всякого роду запроданців, крадіїв, нечесних на руку людей.

Причинами, що спонукало людей прийти, є катастрофічне за своїми масштабами розкрадання комунального майна та землі громади Тернополя. 4 пункти акту обвинувачення гласили : НІ забудові дитячого майданчика біля кафе «Женя -Женічка», НІ забудові історичної частини міста по вул.Острозького, НІ будівництву на спорт. майданчику біля озера приватного тенісного корту з готелем, рестораном, баром, НІ рейдерському захопленню землі гаражного кооперативу «Аляска-авто». Це лише невелика частина того, що приймають та підписують яничари у вишиванках, які в 2010р. прийшли в міську раду, прикриваючись пам’яттю борців за волю України.

Вдумайтесь! На кожну сесію Тернопільської міської зради (щомісяця) виноситься по 130 – 150 земельних питань, без аукціону.

Чому так стається і чому яничарам у вишиванках все проходить безкарно? Теорія, яку ще в 2009р. озвучив всім відомий скандальний депутат – регіонал Орест Муц є фантастичною, але має право на життя :

Якщо брати до уваги цю теорію і те, що ‘Орка’ за такі серйозні звинувачення ніхто не подав до суду, доля правди в цьому може бути присутня. На підтвердження цього факту говорить і пасивність правоохоронних органів.

Взагалі, наш міський голова попав в чудові інкубаційні умови для перетворення коштів громади в свої власні. Якщо міліція ловить на хабарі начальника управління парків (він же депутат Липа) – всі гуртом із прапорами ідемо пікетувати міліцію.

Тож і влада нічого не зробить, і опозиція промовчить.

До слова, треба визнати, що «Бен – надал» по своїй натурі чоловік зовсім не дурний. Усвідомлює, що в 2015 році мером стати буде проблематично, тай і яничар у вишиванках тернополяни стільки вже не оберуть.

Цим і можна пояснити таку кількість земельних питань без аукціону, що ідуть на кожну сесію міської зради. За два роки, що залишились, обласний центр перетворять в селище міського типу. Гроші зароблені ‘’чесним’’ шляхом, складуть у валізу і вивезуть у теплі краї…

Чи в когось є з цього приводу сумніви?

Або, можливо, хтось обмотивує доцільність знесення дитячого майданчика, чи забудови набережної Тернопільського озера під приватний тенісний корт з рестораном, готелем та баром?

Голова Тернопільської обласної громадської організації «Тернопільські підсумки» Білан Тарас Богданович

P.S. Висловлюю авторам висловів: «Тернопільська міська зрада», «Бен- надал», «яничари у вишиванках» подяку за оригінальність, та пану Оресту Муцу за коментар. Без Ваших висловів факти виглядали б скупо, та нецікаво.

Ми на шляху до “Відкритого неба”

Де найбільше заробляють українці?