У Тернополі “замінували” вокзал – евакуювали сотню пасажирів

Поділитися

Правоохоронники Тернопільщини отримали повідомлення про замінування залізничного вокзалу, проте ніякої вибухівки не знайшли, повідомляє УНН із посиланням на прес-службу УМВС у Тернопільській області.

Сьогодні близько 12 години телефоном 102 до Тернопільського обласного управління міліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному вокзалі закладено вибухівку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, у складі якої й працівникивибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Правоохоронці подбали про безпеку пасажирів та працівників вокзалу. Загалом із закладу в екстреному порядку було евакуйовано близько сотні осіб. Вжито заходів для повноцінного функціонування роботи залізниці та посадки пасажирів. Експерти почали обстеження приміщення, на даний час вибухівки не виявлено.

Як відомо, за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками наступає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Міліціонери вживають заходів, щоб розшукати невідомого, який повідомив про замінування.

Наразі робота вокзалу нормалізована.

Україну накрило щось сташніше, аніж криза

Тернопільського видавництво та нардепа Стойка запрошують на брифінг до столиці