Упіймали студента-викрадача авто

Поділитися

У Києві міліціонери затримали юнака, який украв автомобіль “ВАЗ 2106” у Дарницькому районі столиці, повідомили УНН у прес-службі Дарницького РУ УМВС у Києві.

Як повідомив міліціонерам власник авто, повернувшись з роботи, він припаркував свій “ВАЗ 2106” біля під’їзду будинку, а вийшовши вранці не побачив його на звичному місці.

Правоохоронці знайшли викрадений автомобіль припаркованим біля під’їзду житлового будинку за декілька кварталів від місця події. Задля встановлення осіб, які можуть бути причетними до викрадення авто, міліціонери влаштувати неподалік від місця, де був автомобіль, засідку.

Вже через добу до авто підійшов молодик, постійно озирався, декілька разів обходив навколо авто, врешті-решт сів за кермо та поїхав. Правоохоронці почали переслідування викраденого автомобіля. Молодик помітивши переслідування вистрибнув з автомобіля та почав тікати. Утім, зловмисника затримали та доправили до міліції.

Викрадачем виявився 19-річний студент. Хлопець вже мав проблеми із законом, був судимий за аналогічний злочин.

Інформація про цю подію занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу (незаконне заволодіння транспортним засобом) – карається штрафом від 1 тисячі до 1 тисячі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 3 до 5 років, або позбавленням волі на такий же строк.

За перехід юного футболіста з Тернопіля до клубу ФК “Дніпро” директор вимагав 45 тисяч компенсації

“Манчестер Юнайтед” у костюмах та краватках випробували газон “Донбас Арени”