Упіймали сутенерку, яка в інтернеті пропонувала послуги по 1600 грн за годину

Поділитися

Столичні правоохоронці затримали 23-річну сутенерку, яка в мережі Інтернет пропонувала інтимні послуги вартістю 1600 гривень за годину, повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

“Уродженка Хмельницької області приїхала до столиці з метою пошуку кращого життя, – розповідає начальник ВБТЛПМ ГУМВС України в місті Києві Андрій Нєбитов. – Нічого кращого, як надання сексуальних послуг, на думку їй не спало. На початку вона надавала ці послуги сама, а потім, щоб збільшити свій прибуток – вирішила втягнути в проституцію інших осіб”.

23-річна зловмисниця підбирала дівчат, які не могли знайти гідної роботи та хорошої заробітної плати, і організовувала надання ними інтимних послуг в одному з центральних готелів столиці. Вартість надання сексуальних послуг становила 1600 грн за годину. Гроші, отримані від клієнта, повія ділила з сутенеркою на половину.

Cлідчим відділом Солом’янського райуправління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Повії, які надавали інтимні послуги, поставлені на облік, щодо них складені адмінпротоколи. Згідно з діючим адміністративним законодавством покарання за надання сексуальних послуг становить від 50 до 250 грн.

СБУ встановила особу підривника, який влаштував вибух на україно-російському кордоні

До 2022 року в Україні планується збільшити кількість робочих місць в сфері туризмі у 2,5 рази