Влада в Україні не поважає жінок

Поділитися

Представники Партії регіонів, які наразі обіймають керівні посади у вищих органах влади України, демонструють на весь світ відсутність шанобливого ставлення до жінок в Україні. Про це під час парламентських слухань на тему гендерної нерівності в Україні в сесійній залі парламенту заявила дружина Юрія Луценка, народний депутат “Батьківщини” Ірина Луценко, передає кореспондент УНН.

“В органах виконавчої влади наразі відсутня координація радників з питань прав людини та гендерних питань. Відсутня координація між різними відомствами в цій сфері. Як наслідок, ми тепер чуємо непоодинокі виступи Табачника, Могильова та інших, що жінка створена з ребра Адама і що негарні жінки навчаються в аспірантурі, що психологічний стан жінки в певному віці призводить до її емоційних виступів, про короткі спідниці із настанням весни. Ми все це чуємо і це чують за кордоном. Хіба це повага до прав жінок Україні?”, – зазначила І.Луценко.

Вона резюмувала, що неповага до жінок в Україні починається з верхівки керівництва в Україні.

“Все це є не лише неповагою до прав людини та прав жінок, але й відсутністю гендерної культури в Україні”, – сказала вона.

І.Луценко звинуватила керівництво України в тоталітарності та антидемократичності мислення.

“Батьківщина” оприлюднила резолюцію закритого з’їзду

Керівника відділу ДВС на Тернопільщині судитимуть за одержання хабаря