Засудили начальника відділення банку до 8 років позбавлення волі

Поділитися

У Єнакієвому керівника фінансової установи засудили до 8 років позбавлення волі за розтрату грошових коштів у великих розмірах. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

У ході досудового слідства було встановлено, що начальник одного з відділень комерційного банку у Єнакієвому систематично ошукував клієнтів. Так, зловживаючи своїм службовим становищем, 33-річний фінансист отримав доступ до приватної інформації вкладника, а саме пін-кодів платіжних карток. Використовуючи ці дані, керівник відділення банку регулярно знімав грошові кошти клієнта через банкомати різних міст регіону.

Фінансисту внаслідок такої діяльності вдалося незаконно збагатитися на 285 тисяч гривень.

“Згідно вироку суду першої інстанції підсудного було визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією) КК України та його засуджено до 8 років позбавлення волі. Апеляційний суд Донецької області залишив вирок суду першої інстанції без змін”, – повідомив начальник відділу участі прокурорів у перегляді судових рішень апеляційним судом Фелікс Кашарський.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко про матч зі збірною Польщі

Вже можна купувати квитки на Олімпіаду-2014