Засудженний лікар Майкла Джексона вийшов на волю

Поділитися

Колишній лікар легендарного музиканта Майкла Джексона, Конрад Мюррей, засуджений на чотири роки за ненавмисне вбивство співака, в понеділок вийшов на свободу, відбувши половину терміну, повідомляє УНН із посиланням на зарубіжні ЗМІ.

За версією слідства, Мюррей дав музикантові надмірну дозу снодійного препарату, який у взаємодії з іншими ліками, зокрема заспокійливими, став причиною загибелі співака. Сам засуджений винним себе не визнає, стверджуючи, що не приносив до будинку Джексона вищезгадані ліки. Адвокати Мюррея стверджують, що у співака була залежність від заспокійливих і болезаспокійливих засобів і він самостійно прийняв смертельну дозу, а не за рекомендацією лікаря.

Як зазначає телеканал CNN, Мюррей звільнився достроково завдяки особливостям тюремного законодавства штату Каліфорнія, які дозволили зарахувати кожен день його ув’язнення за два. За даними видання Express, вихід Мюррея з в’язниці було заплановано на ранок понеділка, щоб уникнути зустрічі з шанувальниками покійного музиканта, які загрожували лікарю акціями протесту.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя. Його альбом Thriller увійшов до Книги рекордів Гіннеса як найбільш продаваний альбом усіх часів і народів.

Суд повернув на додаткове розслідування справу хірурга, через недбалість якого померла дитина

Олімпіада в Сочі відкриється 7 лютого 2014 о 20:14