Затримали шахрайку, яка “зняла порчу” з жінки за 13 тис. гривень

Поділитися

Працівники Охтирського міськвідділу міліції затримали жінку, яка шахрайським шляхом виманювала гроші та особисте майно у громадян. Про це УНН повідомили у прес-службі УМВС в Сумській області.

Про “цілительку” Ізабеллу потерпіла Тамара добре знала, адже живуть жінки по сусідству. Тож, коли в родині останньої виникли проблеми, вона звернулась за допомогою до провидиці.

На першій зустрічі, розповідала пізніше Тамара міліціонерам, Ізабелла повідомила, що її допомога коштуватиме 6 тисяч гривень. Жінка погодилась. Перший “сеанс” коштував 2 тисячі гривень. Далі були нові зустрічі й, відповідно, нові гроші.

План лиходійки працював. Тому, користуючись такою “щедрою” довірливістю своєї сусідки, Ізабелла розповіла Тамарі, що їй “поробили” ще й на гроші. Для “очищення” потрібні були ще 2 тисячі гривень та подушка.

На цьому, здавалось би, мало все закінчитись, якби не спокуса “провидиці” до легких грошей. У кінці червня сусідки зустрілися знов. Цього разу Ізабелла виявила “порчу” на золотих прикрасах Тамари. “Зцілення” ніби настало, але не надовго… І як виявилось не тільки у Тамари, а і в її подруги, яка також, скориставшись послугами цілительки втратила значну суму грошей. Її шахрайка надурила майже на 5 тисяч гривень.

Розуміння, що їх ошукали прийшло, коли сума збитку вже сягала понад 13 тисяч гривень. Допомогли встановити справедливість працівники Кролевецького райвідділу міліції які вилучили речі потерпілих та повернути власницям.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1, ч.2, ст.190 Кримінального кодексу України “Шахрайство”, яка передбачає до трьох років ув’язнення.

Відбувся пікет суду над ґвалтівником

Азаров доручив розробити програму відновлення судноплавства по Дніпру