18-річний юнак зґвалтував 45-річну жінку

Поділитися

У скоєнні злочину підозрюють 18-річного мешканця Горлівки, рік тому умовно засудженого за грабіж. Перебуваючи на випробувальному терміні, хлопець скоїв ще більш тяжкий злочин, повідомили УНН у прес-службі Горлівського МУ УМВС у Донецькій області.

У чергову частину міліції зателефонував житель Горлівки і повідомив про те, що невідомий згвалтував його 45-річну доньку. Вранці жінка поверталася додому і в під’їзді зіткнулася з молодиком. Він, приставивши до її горла ніж, змусив зайти в квартиру, де і скоїв злочин.

Як розповів начальник відділу карного розшуку Горлівського МУ Олександр Подзоров, отримавши сигнал, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна служба . Під час оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку був встановлений та затриманий 18-річний підозрюваний, який у скоєнні злочину зізнався.

Слідчим відділом Калінінського райвідділу міліції цей факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу кримінального злочину , передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України (згвалтування), санкція якої передбачає позбавлення волі строком від трьох до п’яти років. Проводиться досудове розслідування .

Янукович дозволив перевозити ядерні матеріали між Росією та Угорщиною через Україну

Арештували підозрюваних у бійці на сільській дискотеці