Аби не платити за проїзд, кілька разів вдарив таксиста ножем у шию

Поділитися

Аби не платити за проїзд, кримчанин напав на таксиста. Завдяки пильності та професіоналізму співробітників Білогірського РВ міліції, підозрюваного затримали в короткі терміни. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це УНН повідомили у прес-службі МВс АРК.

 

53-річний житель Євпаторії, який підробляє приватним візникуванням, взяв чергового пасажира. На перехресті чоловік вказав дорогу, яка веде до одного з сіл Білогірського району. Під’їжджаючи до села, пасажир раптом попросив завернути і зупинити автомобіль. Несподівано клієнт ударив водія кілька разів ножем у шию. Злякавшись, таксист намагався закритися від ударів руками. Переконавшись, що водій не чинить опору, зловмисник поспішив втекти. Потерпілий відразу ж зателефонував до міліції і повідомив про інцидент.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, на пошуки підозрюваного був орієнтований весь особовий склад білогірської міліції. Оперативність дала позитивний результат – протягом декількох годин зловмисник був затриманий правоохоронцями. Як з’ясувалося пізніше, чоловік вже мав проблеми із Законом.

На щастя, поранення виявилися неглибокими і життю таксиста зараз нічого не загрожує.

За словами начальника Білогірського РВ ГУМВС України в АР Крим підполковника міліції Олександра Венікова, зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, проводиться досудове розслідування за пунктом 6 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство з корисливих мотивів. Підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Засуджено охоронця супермаркету, який на переході збив співробітницю телеканалу

Знання двох мов врятує від недоумства