Чоловік порізав ножем свого брата

Поділитися

У Рівненській області до лікарні доставили 31 річного чоловіка з трьома проникаючими ножовими пораненнями грудної клітки. Міліціонери встановили, що тілесні ушкодження йому наніс рідний брат на очах у малолітніх дітей. Про це УНН повідомили у прес-службі Кузнецовського МВ ГУ МВС у Рівненській області.

“У селі Довговоля в одному господарстві проживала родина з 18 осіб. Вони часто конфліктували, а тому у райвідділі міліції неодноразово фіксували повідомлення про сімейні скандали. Вечір 10 листопада не став винятком. Сергій саме збирався на заробітки та, перебуваючи напідпитку, посварився з братом Іваном. У ході конфлікту 29-річний Сергій вхопив ножа та кинувся на брата. На щастя, потерпілий залишився живим і нині перебуває в лікарні”, – сказано у повідомленні.

“Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Олег Кульбашний. — Міліціонери затримали зловмисника і наразі вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу”.

Кримінального авторитета “Графа” екстрадували з України до Росії

Двоє студентів-медиків вбили 18-річну дівчину та спалили її тіло