До нардепів-бютівців написали тернополяни

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” отримала лист-звернення мешканців гуртожитку, що знаходиться у Тернополі на вулиці Богдана Лепкого,5. Люди просять допомогти вирішити їхню проблему.

Тернопільська обласна партійна організація

Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Тернопільська область,

м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, буд. 23, к. 82,

19_obl_Ternopilska@byut.com.ua, oblast@batkivshchyna.te.ua, misto@batkivshchyna.te.ua

Народним депутатам України

Василю Деревляному

Володимиру Бойку

Михайлу Апостолу

 

 

Шановні депутати Верховної Ради України від Тернопілля!

У прямому ефірі каналу TV-4 від 28 лютого 2013року мешканцями гуртожитку по вулиці Б.Лепкого,5, що в місті Тернополі, було озвучено прохання, щодо впорядкування прибудинкової території даного будинку. Для сприяння у вирішенні даного питання Ви запропонували звернутись до Вас з конкретизацією існуючої проблеми.

Суть проблеми:

Зі сторони фасаду гуртожитку по вул..Б.Лепкого,5, практично на одній і тій же ділянці, регулярно, раз в декілька років, протягом останніх 15 років КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та КП «Тернопільміськводоканал» почергово «ведуть розкопки» , а потім латають тепло,- та водопровідні мережі, що проходять повз будинок.

Понад 5 років тому відбулися наймасштабніші «розкопки» та «ремонт мереж», при яких понад 4 місяці велися роботи по реконструкції мереж, була знищена асфальтована пішохідна доріжка перед трьома гуртожитками по вул.Б.Лепкого, 3.5,7, викорчувані дерева та знищені газони обабіч пішохідної доріжки. Більше того, понад 4 місяці безперервно текли в грунт стічні води з каналізації.

Мешканці трьох даних гуртожитків в той час неодноразово звертались до міської прокуратури, ця проблема неодноразово висвітлювалось Тернопільською пресою та телебаченням. Однак, результат був нульовий. Адже це все відбувалось при «царюванні» Ю.Чижмаря, тодішнього голови Тернопільської облдержадміністрації, та Р.Заставного, тодішнього Тернопільського міського голови, які, як писала тоді преса, спільно «опікувались» коштами, виділеними на дані ремонтні роботи , як з обласного так і з міського бюджетів для якоїсь невідомої не Тернопільської приватної фірми.

Результат витрачених коштів та «роботи» найнятої приватної фірми під патронатом місцевих «царків», які є нині «поважними» депутатами Тернопільських обласної та міської рад з того часу видно по сьогоднішній день:

* відсутність будь-якого асфальтового покриття усі ці роки на засипаних грубим щебенем пішохідних доріжках від гуртожитку по вул.Б.Лепкого 5 спричинило до того,що роками діти,

та і усі мешканці гуртожитку вимушені виходити з будинку виключно через болото та калабані. Зараз це найбільш наглядно, коли дощі зробили болото;

 

* відсутністю газонів, кущів та дерев перед фасадом гуртожитку по вул.Б.Лепкого,5 давно вже скористалися дикуни-водії автомобілів, які приїжджають пограти в більярд у клуб «Массе» (що знаходиться в даному гуртожитку), таксисти, та й окремі мешканці гуртожитку, перетворивши прибудинкову територію гуртожитку у нелегальну , брудну автостоянку;

 

* відсутність будь-якої під’ їзної дороги до двох центральних під’їздів гуртожитку по вул.Б.Лепкого,5 – і при цьому роками чомусь мовчать тернопільські пожежники, санстанція, швидка допомога, комунальні служби та псевдо влада.

 

З огляду наведеного, а також надіючись на Ваші обіцянки та допомогу, просимо, використовуючи усю повноту прав Народних депутатів України посприяти вирішенню питання благоустрою прибудинкової території гуртожитку по вул..Б.Лепкого,5 та порушити клопотання перед відповідними органами про притягнення до відповідальності усіх посадових осіб, винних у цьому «БЕЗПРЄДЄЛІ».

 

З повагою та надією мешканці гуртожитку по вул..Лепкого,5

4 березня 2013 року

16 листопада 2013року-втретє звертаємося до Вас.

 

Довідково: Гуртожиток по вул. Б.Лепкого,5 має двох власників:

1. Праве крило – є власністю територіальної громади м.Тернополя (Тернопільська міська рада), знаходиться в управлінні та обслуговуванні приватного підприємства «Благоустрій» (колишній ЖЕК №8), м. Тернопіль, вул.15 Квітня,6, директор Гевко Галина Орестівна , тел.26-80-92, 26-80-37

2. Ліве крило – є власністю територіальної громади Тернопільської області (Тернопільська обласна рада), знаходиться в управлінні та обслуговуванні Тернопільського обласного державного музичного училища ім. С. А. Крушельницької, м. Тернопіль, вул. Паращука, 4, директор Рудзінський Михайло Степанович, тел. 22-20-04, 52-40-04.

Кого Янукович відзначив держнагородами: працівників радіо, телебачення та зв’язку

Розкрили зухвале вбивство