Forbes назвав Вакарчука і Кличка найбагатшими знаменитостями

Поділитися

Журнал «Forbes-Україна» склав рейтинг 25 найдорожчих і найпопулярніших зірок шоу-бізнесу і спорту.

На першому місці рейтингу – «Студія Квартал -95». У 2013 році головною подією «Квартал» вважає завершення зйомок третьої частини фільму «Любов у великому місті» з бюджетом $2.5 млн. В минулому році в прокаті країнами СНД друга частина картини зібрала $10 млн при бюджеті $3 млн.

Друге місце в рейтингу посів Святослав Вакарчук, який в 2013 році разом з гуртом «Океан Ельзи» провів один з найуспішніших турів в історії України.

За оцінкою Forbes дохід від продажу квитків перевищив $ 6 млн.

Четверте і п’яте місця в рейтингу дісталися колективу «Воплі Відоплясова» та дуету «Потап і Настя», які за останній рік дали більше сотні концертів.

Основний дохід українським знаменитостям, як і раніше приносить активна концертна діяльність. В цілому рік виявився плідним – позначилося збільшення загальної кількості концертів практично на 20%.

Сумарні статки топ 25 знаменитостей практично не змінилися, як і минулого року – близько $80 млн. Основним трендом Forbes називає витіснення спортсменів зірками шоу-бізнесу – позначається завершення кар’єри Андрія Шевченка і відхід у політику Віталія Кличка. У рейтингу цьогоріч серед спортсменів лідирує Володимир Кличко – він посів третє місце у рейтингу.

При складанні рейтингу підсумкові місця формувалися з допомогою інтегрального показника, що залежить від трьох складових: доходів зірки за рік, уваги преси та інтересу до персони.

Враховувався обсяг гонорарів, отриманих знаменитістю з 1 листопада 2012 по 30 листопада 2013 року. Також до уваги бралися доходи від участі в рекламних компаніях.

Найчастіше згадувався в медіа Володимир Кличко, а найбільш запитуваною знаменитістю в Яндекс стала Катя Осадча.

У топ-25 зірок шоу-бізнесу та спорту також потрапили Віра Брежнєва, Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка, Олег Блохін та Ані Лорак.

На ніч безмежного шопінгу від Cosmopolitan завітало у Тернополідо 20 тисяч відвідувачів

У Гусятині Партія Регіонів капітулювала