Мер Тернополя розповів хто винен у поганих дорогах

Поділитися

Міський голова Тернополя Сергій Надал поділився за чашкою кави з барменом свого улюбленого закладу чому звітував у закритому режимі. Адже в інтернет-просторі тернополяни відверто над ним посміюються. Мусів мер так зробити, щоб в електоральному полі  не втратити рибаків на наступних виборах.

-Чому? -запитав бармен,- запалюючи меру цигарку.

– Та через дощових хробаків, які довбають асфальт зсередини і є головною причиною нищення тернопільських доріг – сказав по-секрету Сергій Віталійович.

Відомо, що український чорнозем, а головним чином тернопільська земля, є плодючою завдяки хробакам, які розпушують ґрунт. Але мало хто знає, якого жахливого збитку вони наносять нашим дорогам! Ми робимо усе можливе, виділяємо шалені кошти на ремонт доріг, а толку з цього немає. Хробаки довбають асфальт із середини і все нищать.

Без вирішення проблеми з хробаками, усі роботи з покращення доріг у Тернополі не принесуть результату. Тому, Тернопільська міська рада розробила програму збільшення популяції кротів – природних пожирачів дощових хробаків. Вже з наступного року планується закупити і випустити на волю близько тридцяти тисяч кротів породи “Tan nhang” із В’єтнаму.

– А до чого тут рибалки?- запитав бармен.

Виявляється, ініціативу мера холодно сприйняли у товаристві рибалок, які дізнались про секрет пана Надала. Речник товариства розкритикував програму боротьби із хробаками:

– Так. Давайте знищимо хробаків і в Тернополі взагалі нічого рости не буде. А на рибалку як йти? Давати надприбутки рибацьким магазинам, які мають 500% прибутку на пачці мотиля!А ви знаєте, що мер скупив усі рибацькі магазини напередодні затвердження програми по боротьбі із дощовими хробаками?

Напевно, у 2014 році тернополяни будуть голодні їздити по хороших дорогах…?

Після зіткнення двох літаків з парашутистами до лікарні потрапила… лише одна людина

Яблука омолоджують організм на 17 років