Міліція розслідує напад на автобус з мітингувальниками

Поділитися

Міліція перевіряє інформацію про те, що в м.Котовську на Одещині молоді особи закидали камінням автобус з мітингувальниками, які прямували на Майдан Незалежності до м.Київ. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Одеській області.

За повідомленням, о 20:40 годин до Котовського МВ звернувся мешканець районного центру, який повідомив, що невідомі особи пошкодили лобове скло його автобусу.

Виїздом на місце пригоди слідчо-оперативної групи Котовського МВ було встановлено, що автобус марки “Неоплан” мав перевозити до Києва екскурсантів, але біля 20:30, коли водій автобусу припаркував транспортний засіб та пішов до свого будинку, у його відсутність невідомі особи камінням пошкодили лобове скло. На момент пригоди в салоні автобусу пасажирів не було.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Котовського МВ відкрите кримінальне провадження за ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення та притягнення їх до відповідальності.

Тягнибок звинувачує міліцію в провокуванні сутичок з учасниками мітингів

Тернополянка Олена Підгрушна виборола бронзу на етапі Кубка світу з біатлону