Нардеп з Тернополя хоче “каструвати” свою зарплату і колег

Поділитися

Народні депутати-свободівці Олексій Кайда, Юрій Михальчишин, Анатолій Вітів, Андрій Тягнибок, Андрій Міщенко та Ігор Янків зареєстрували законопроєкт про заборону збільшення розміру заробітної плати та інших матеріальних винагород народним депутатам України протягом чинності їхніх повноважень.

« На жаль, сьогодні в Україні не забезпечено принципу соціальної справедливості, а розміри мінімальних державних соціальних стандартів і гарантій є заниженими. У той час, коли українцям підвищують заробітні плати лише на десятки гривень, є неприпустимим покращення фінансового становища народних обранців. Цей законопроєкт, у разі його ухвалення, хоча б частково зупинить соціальну несправедливість, яка сьогодні існує», – зазначив Олексій Кайда.

Парламентар наголосив, що, враховуючи складні соціально-економічні умови, на збільшення розміру заробітної плати та інших матеріальних винагород народним депутатам України протягом чинності їхніх повноважень повинен бути в становлений мораторій, а депутатські пільги повинні бути скасовані.

Прес-служба народного депутата України Олексія Кайди

Тисячі студентів пікетують Львівську ОДА

Миколаївський Євромайдан заборонив суд, але люди обіцяють стояти і далі