Одеський “Чорноморець” переміг на виїзді полтавську “Ворсклу” 1:0

Поділитися

Одеський “Чорноморець” переміг на виїзді полтавську “Ворсклу”. Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь одеського клубу. Єдиний гол у цьому матчі забив Ковальчук на 10 хвилині зустрічі, передає УНН.

Матч у Полтаві розпочався з атак господарів поля. Одеський “Чорноморець” починав грати від оборони, на контратаках. Полтавська “Ворскла” заволоділа ініціативою у матчі, і почала створювати моменти біля воріт одеського клубу. А рахунок відкрив гравець одеського “Чорноморця” Ковальчук на 10 хвилині матчу після вдало розіграного стандарту, тому полтавська “Ворскла” змушена була йти вперед, і розкриватись. У свою чергу “Чорноморець” вже міг ловити її на своїх швидкісних контратаках. Однак одесити продовжували атакувати ворота Непогодова і грати вдало в оборні, не даючи розвинути “Ворсклі” свої атаки у центрі поля. Денис Дядечко пробивав по воротах одеського “Чорноморця”, але Безотосний забрав цей удар. Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь одеського “Чорноморця“.

У другому таймі одесити продовжували атакувати ворота полтавської “Ворскли”, і тримали у ногах м’яч. Яховіч не реалізував свій гольовий момент.

Матч так і закінчився з рахунком 1:0 на користь одеського “Чорноморця”.

Львівські “Карпати” зіграли в нічию з донецьким “Металургом”

Хто переміг у XI Всеукраїнському фестивалі “Тернопільські театральні вечори. Дебют – 2013”