Олексій Кайда зустрівся з колективами обласної університетської та міської дитячої лікарень, тернопільських шкіл №20 та №22

Поділитися

Народний депутат України від ВО «Свобода» Олексій Кайда 15 листопада 2013 року зустрівся з працівниками Тернопільської обласної університетської та міської дитячої лікарень, колективами Тернопільських загальноосвітніх шкіл №20 та №22. Під час зустрічей свободівець прозвітував за рік роботи народним депутатом та підбив підсумки діяльности націоналістичної фракції у Верховній Раді.

Депутат-свободівець розповів про останні події в парламенті, обговорив з тернополянами політико-економічну ситуацію в країні та відповів на запитання.

«Останні засідання парламенту вкотре показали дволикість провладної «більшости»», – зазначив Олексій Кайда, коментуючи питання підписання Угоди про асоціяцію з Європейським Союзом. «Партія влади ніяк не може публічно визначитись чого вони хочуть – євроінтеграції чи «тайожного» союзу. Для того, аби ухвалити всі необхідні законопроєкти для підписання у Вільнюсі Угоди їм необхідна позиція Банкової. Судячи з останніх подій, позиція є антиєвропейською. Відвертий саботаж Партією регіонів євроінтеграційного пакету законопроєктів означає те, що Янукович свідомо зриває підписання Угоди. Це гра і демонстрація зневаги перед українцями та європейською спільнотою», – сказав свободівець. Олексій Кайда наголосив на тому, що опозиція готова йти на компроміс і голосувати за всі необхідні законопроєкти.

З приводу проблемних питань та заяв, адресованих Олексію Кайді під час зустрічей, народний депутат звернеться у відповідні інстанції задля розв’язання проблем громади.

Прес-служба народного депутата України Олексія Кайди

Понад 4 тисячі людей уже провакциновано від грипу на Тернопільщині

Колишній тренер “Карпат” став громадянином Росії