Опозиція влаштує у Києві пішу ходу та мітинг

Поділитися

7 листопада, у день розгляду законопроектів щодо звільнення Тимошенко та асоційованого членства України у ЄС, Києвом пройде піша хода. Про це УНН повідомили у прес-службі Київської міської партійної організації “ВО “Батьківщина”.

“У четвер, 7 листопада, у день запланованого розгляду Верховною Радою законопроектів щодо звільнення Юлії Тимошенко та підписання Україною Угоди про Асоціацію з ЄС, Києвом пройде піша хода. Хода йтиме від Європейської площі до Верховної Ради України (рух вулицею М.Грушевського). Місце збору — Європейська площа, о 9:45. Піша хода проходитиме на підтримку прагнення мільйонів українців бачити Україну членом Європейського Союзу. Піша хода є протестом проти дій влади, яка маніпулює свободою Юлії Тимошенко, не бажаючи приймати законопроекти, які дозволять незаконно ув’язненій виїхати на лікування за межі країни і тим самим виконати Україні вимоги ЄС у сфері вибіркового правосуддя”, — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що представники “Батьківщини” пропонують українцям зібратися на мітинг під Верховною Радою у четвер, 7 листопада. Саме сьогодні парламент має розглянути так звані євроінтеграційні закони. Зокрема, законопроекти щодо лікування Ю.Тимошенко.

Нагадаємо, опозиція вважає, що влада взяла курс на зрив підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Фотографія з Врадіївського мітингу вийшла в фінал міжнародного фотоконкурсу IFEX до дня безкарності

Двоє волинян розібрали на металолом міст через річку