Правоохронці застали у РАГСі чоловіка, який вирізав ікони

Поділитися

У Краматорську працівники Державної служби охорони затримали невідомого, який проник до кабінету начальника РАГСу з кримінальною метою. Затриманий раніше вже був засуджений за крадіжку, УДСО при ГУМВС України в Донецькій області.

О пів на дев’яту вечора до міліції Краматорська надійшов дзвінок від сторожа міського РАЦСу. Схвильована жінка повідомила, що до одного з кабінетів проник сторонній чоловік.

Міліціонери, обстеживши фасад будівлі, виявили відчинене пластикове вікно, зламане ззовні. Посвітивши ліхтарем у кімнату, правоохоронці побачили невідомого, який намагався сховатися за меблями. Йому було запропоновано вибратися назовні, на що той після деяких роздумів погодився, правда, заявив, що заліз сюди тільки погрітися… У безкорисливості підозрюваного змусили сумніватися упаковані та приготовані до винесення ноутбук, принтер і навіть ікони, які були вирізані з рам.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу міліції і начальник РАЦСу.

При перевірці особи 35-річного затриманого з’ясувалося, що він вже мав судимість за крадіжку. Наразі проводиться перевірка його причетності до аналогічних епізодів, що сталися в місті.

Близько 2 тис. українців щодня починають хворіти на грип

Професор університету П’єра та Марії Кюрі (Франція) Жак Фресар прочитає лекцію у Тернопільській політехніці