Сьогодні нардепи розглянуть питання встановлення Державної премії України імені Б.Ступки

Поділитися

Народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що на засіданні Комітету ВР з питань культури та духовності будуть розглядати питання встановлення Державної премії України імені Богдана Ступки, передає УНН.

“За 40 хв чергове засідання Комітету ВР з питань культури та духовності. Одне з питань – встановлення Державної премії України імені Богдана Ступки. Також буде серйозна розмова про майбутню експозицію Національного музею імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович доручив Прем’єр-міністру Миколі Азарову до 20 серпня цього року забезпечити підготовку і внесення на розгляд Верховної Ради проекту закону про внесення змін до Закону України “Про державні нагороди України” щодо встановлення Державної премії України імені Богдана Ступки.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, Герой України, народний артист України і СРСР Богдан Ступка, який впродовж 11 років був художнім керівником Національного драматичного театру ім.Фрака в Києві, помер 22 липня минулого року на 71-му році життя. Він був похований у столиці на Байковому кладовищі.

Прокуратура Тернопільщини відреагувала на порушення у сфері поводження з відходами

Кримінального авторитета “Графа” екстрадували з України до Росії