Триває скандал навколо розлучення співака Валерія Меладзе

Поділитися

21-го листопада у закритому режимі відбулося засідання у цій справі, після чого адвокат артиста заявив, що примирення пари неможливе.

Меладзе з сином від Альбіни Джанабаєвої

Утім, поки ще дружина Меладзе Ірина продовжує наполягати, що в них з Валерієм сімейні стосунки. Складається, враження, що жінка в усьому звинувачує не свого чоловіка, який хоче з нею розлучитися, а його адвоката.

В інтерв’ю “Комсомольській правді в Україні” Ірина Меладзе розповіла про деталі взаємин з чоловіком та обурилася через те, що пишуть у пресі.

За словами жінки, адвокат Меладзе, Шота Горгадзе, каже нісенітницю про її стосунки з Валерієм.

“Складається враження, що пан Горгадзе посвячений в деталі мого особистого життя краще за мене. Якби я сама не була на своєму місці, мені б важко було повірити в те, що я чую. Не хотіла виносити подробиці нашого життя, але доведеться”, – заявила дружина співака.
“З коментаря адвоката Горгадзе складається враження, що востаннє я бачила Валерія мало не п’ять – шість років тому. І ми в принципі не спілкуємося. У мене запитання: з чого це адвокат Горгадзе робить такий висновок? Якщо нас не фотографує преса під час наших постійних обідів і вечерь у вихідні або під час наших сімейних свят – це не означає, що цього немає в нашому житті і зараз. Більш того, зазначу, що не було жодного Нового року за винятком минулого, коли Валерій працював не в Москві, щоб ми не збиралися за святковим сімейним столом”,- запевнила Ірина.

Також пані Меладзе зупинилася на тому факті, що про розлучення ніби дізналася від журналістів.

“Коментуючи ситуацію після суду, адвокат Горгадзе заявив, що я дізналася про розлучення з газет, тому що повістка прийшла до мене пізніше, ніж інформація просочилася до журналістів. Що за абсурд! Пояснюю: на тлі наших сформованих з Валерою відносин чекати повістку з суду без попередження було б вкрай дивно для мене. Чому? Для ясності опишу ситуацію, при якій я дізналася про розлучення”, – почала жінка.

За її словами, того дня вони з чоловіком домовлялися зустрітися пілся його поверненння з гастролей та піти до лікарні, де тоді перебувала їхня донька Аріна.”І ми обговорювали по телефону деталі спільного відвідування лікаря з Орисею. Час призначали з урахуванням того, щоб Валера встиг доїхати з аеропорту до поліклініки. До речі, отець Валерій дуже хороший. Буквально за п’ять хвилин до зустрічі з ним мені подзвонили журналісти і запитали розлучення. Я розсміялася, не повірила, відповіла: “Вам не набридло нас розлучати?!” І відключила телефон”, – згадала Ірина.

“Після цього ми зустрілися з Валерою, відвідали лікаря і провели разом не менше двох годин. У мене ще залишалися справи в Москві, а Валера взяв Аріну, і вони поїхали додому. Скажіть, при такому рівні стосунків хтось на моєму місці міг очікувати поштою повістку до суду про явку на власне розлучення, як це коментує адвокат Горгадзе?” – обурилася дружина Меладзе.А на зауваження про те, що сторона Валерія стверджує у суді, що він вже не живе разом з дружиною, Ірина зазначила:

“Ця інформація не відповідає дійсності. Так, і ще додам: на всі свята в нашій сім’ї прийнято дарувати подарунки один одному. І ця традиція не припинялася до сьогоднішнього дня. Моя ідеологія така: бог дає дітям одного тата і одну маму. Завдання батьків зробити все можливе, щоб виростити психологічно і морально здорових дітей. Цей процес включає і роботу батьків над собою, і відвідини церковних служб, і певну жертовність і терпимість батьків у різних життєвих ситуаціях”, повідомляє Таблоїд.

“Я не живу за принципом “що хочу, те і роблю”, а роблю те, що покладено мені як матері і поки ще дружині. Ще питання: навіщо адвокату Горгадзе потрібно було так наполягати на проведенні закритого судового процесу, мотивуючи це небажанням травмувати психіку наших дітей, якщо в першому ж своєму коментарі після суду саме він своїми висловлюваннями завдає травму нашим дочкам, які, природно, стежать за ходом подій через засоби комунікацій, і зводить нанівець наші батьківські старання?” – зауважила Ірина Меладзе.

Нагдаємо, на засіданні суду 21-го листопада подружжю Мелдазе дали 2 місяці на примирення.

Як відомо, з дружиною Іриною Валерій познайомився 25 років тому. Молоді люди побралися ще коли були студентами. У їхньому шлюбі народилося три дочки: 22-річна Інга , 14-річна Софія і 10-річна Аріна .

***

Співак Валерій Меладзе, який наразі намагається розлучитися з дружиною Іриною, незабаром з’явиться на екранах разом зі своїм сином Костею від Альбіни Джанабаєвої.

На російському телеканалі вийде фільм про співака

Меладзе наче визнав, що у нього є син, однак на людях з хлопцем не з’являється. І от співак знявся з сином Костею у фільмі, який незабаром вийде на “Первом канале”.

У Вільнюсі почався саміт

Чоловік отримав вирок за переобладнання DVD-програвача