У понеділок піде мокрий сніг

Поділитися

За даними Гідрометцентру, у зв’язку з переміщенням в Україну активних циклонів очікується зміна погодних умов, зокрема, у деяких регіонах піде дощ з переходом у мокрий сніг, передає УНН.

25 листопада у західній частині – дощ з переходом у мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу; в північних, центральних, південних областях пройдуть сильні дощі; на більшій частині території країни пориви вітру 15-20 м/с, повідомили у Гідрометцентрі.

26-27 листопада в західних, північних, Вінницькій, Черкаській області мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, на дорогах ожеледиця; на решті території дощ з переходом в мокрий сніг; зниження температури: вночі та вдень до 2° тепла – 4° морозу (вночі 27 листопада на заході до 2-7° морозу), на півдні та південному сході до 0- 6° тепла.

Зокрема, на Київщині 25 листопада очікується сильний дощ, пориви вітру 15-20 м/с; 26-27 листопада мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву, зниження температури вночі та вдень до 0-4° морозу.

Івано-Франківська міськрада вимагає від Президента зупинити дію розпорядження Кабміну про призупинення євроінтеграції

В Україні за 10 місяців внаслідок злочинів загинуло майже 8 тис. осіб