У Тернополі прийшло 2 тисячі студентів на Євромайдан, а очікували мінімум 10 тисяч

Поділитися
Олексій Кайда агітував за європейський вибір із новим не дешевим годинником

Про це розповів в прямому ефірі місцевої телекомпанії ТВ-4 молодіжний мер Тернополя Любомир Шимків. Це із 36 тисяч студентів, які навчаються у Тернополі. Словом, не підтримує молодь прислужників діючої влади у Тернополі, хоч ідеї Євромайдану поділяє. Як можна скандувати правильні гасла із злодієм? Як можна ставити під знамена партії, депутати якої розбазарюють землю і голосують за будівництво в парках?Днями, під час вшанування жертв Голодомору в Україні значна частина краян не ставили свічечки пам’яті разом з владою, а створили свій хрест із запалених свічок.

 

Близько 2 тисяч студентів прийшло на Євромайдан у Тернополі

На майдан до студентів, яких спочатку налякав сніг, і які зібрались аж о 13 годині, народний депутат Олексій Кайда. Свободівець говорив правильні речі. Як перед останніми виборами до парламенту. Журналіст “ПРО ВСЕ” отримав фото від прес-служби Олексія Кайди. Переглядаючи зображення, журналіст завважив годинник на руці в нардепа. Ми вирішили поцікавитись його вартістю і попрохали прес-службу надати фото саме годинника. Нам у проханні відмовили, хоч згодом ще у соцмережах продемонстрували громадськості фото із заходів, де брав участь п.Кайда.

Як відомо, свого часу нардеп-комуніст Петро Симоненко вже приходив на мітинг із паском за 50 тисяч умовних одиниць. Цікаво, скільки коштує хронометр свободівця?

Зустріч національно-патріотичних партій та громадських організацій Тернопільщини для координації дій

Фото Марії Карчевич

Авто, в якому знаходився В. Кличко, зупиняли двічі за порушення швидкісного режиму

Студенти оголосили страйк