Убозівці затримали кримінального авторитета на прізвисько Зураб

Поділитися

Кримінальний авторитет на прізвисько Зураб уже тривалий час розшукувався правоохоронними органами однієї з країн СНД. Працівники УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області встановили його місце знаходження в Україні та затримали. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в області.

У себе на батьківщині чоловіка ще з 2001 року розшукують за вчинення цілої низки важких злочинів, серед яких розбій, скоєний неодноразово групою осіб, противоправне заволодіння автомобілем або іншим транспортним засобом без мети привласнення із застосуванням насилля, небезпечного для життя або здоров’я. За кожне з цих кримінальних правопорушень передбачено до 15 років позбавлення волі, тому тамтешній суд постановив взяти підозрюваного під арешт, що і змусило його втекти до сусідньої держави.

В Україні затриманий встиг вчинити крадіжку і розбій. Наразі він затриманий та поміщений згідно ухвали суду до слідчого ізолятора. Українські правоохоронці вирішують питання застосування відносно затриманого екстрадиційного арешту.

“Мерседес” збив насмерть 18-річну дівчину, яка переходила дорогу

Діаспора закликає В.Януковича повернутися до євроінтеграції