Український хокеїст С.Варламов потрапив до лікарні Уфи з черепно-мозковою травмою

Поділитися

Українського хокеїста Сергія Варламова доправили до лікарні Уфи з тяжкою черепно-мозковою травмою після бійки з одноклубником Михайлом Анісіним, передає УНН.

М.Анісін посварився і побився зі своїм одноклубником, українцем Сергієм Варламовим, а потім залишив розташування команди. Інцидент стався в одному з публічних закладів столиці Башкорстостану. Причини конфлікту не розголошуються.

“Сергій Варламов знаходиться в уфимській міській лікарні № 21. За попередніми даними лікарів, у хокеїста важка черепно-мозкова травма. Обидва спортсмени (Анісін і Варламов) перебували у готелі і між ними відбулася сутичка. Обличчя Михайла Анісіна в гематомах, він, за словами лікарів, сильному п’яний”, – повідомив російський телеканал НТВ, який продемонстрував також відео, де сп’янілий хокеїст кидається на лікарів та інших людей.

Наразі відомо, що хокейний клуб “Донбас” повідомив про дострокове розірвання контракту з російським нападаючим Михайлом Анісіним з підстав, які належать до дисциплінарних стягнень.

Нагадаємо, 25-річний росіянин М.Анісін, котрий свого часу виступав за московське “Динамо” і залишив його зі скандалом, цієї осені перейшов у “Донбас” з нижнєкамского “Нєфтєхіміка”, у складі якого почав нинішній чемпіонат КХЛ і в 14 матчах набрав 8 очок при показнику корисності “плюс один”. У шести матчах за “Донбас” він не набрав жодного очка за системою “гол + пас” при нульовому показнику корисності.

Форвард “Донбасу” Сергій Варламов – один з провідних українських хокеїстів, капітан збірної України, у складі якої нещодавно посів друге місце на “Euro Ice Hockey Challeng” в Угорщині і став кращим бомбардиром турніру.

Календарна зустріч КХЛ між уфимським “Салаватом Юлаєвим” і ХК “Донбас” має відбутися сьогодні о 13-й годині за київським часом.

Бойовий корвет “Тернопіль” повернувся до Севастополя

26-27 листопада очікується середньодобова температура +2 градуси