Засудили трьох осіб, які вбили та спалили таксиста

Поділитися

Вироком Ленінського районного суду м. Кіровограда трьох осіб засудили до 15, 14 та 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна за вчинення серії злочинів. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури м. Кіровограда.

Під час досудового розслідування з’ясовано, що у травні 2009 року троє осіб із застосуванням насильства намагалися заволоділи автомобілем таксиста. На таксі злочинці рушила до безлюдної місцевості де один з членів злочинної групи двічі вистрелив з пістолета в голову таксисту. Машина, будучи на ходу, в’їхала на перешкоду, у зв’язку з чим стала не придатною для подальших злочинних планів. Щоб приховати злочин, молодики кинули таксиста до багажнику та підпалили разом з авто, перед тим заволодівши його грошима.

Як з’ясувалось у ході слідства, окрім умисного вбивства засуджені були фігурантами низки кримінальних злочинів: умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою; розбій вчинений за попередньою змовою, поєднаний з насильством; незаконне поводження зі зброєю; умисне заподіяння ушкоджень працівникові правоохоронних органів; незаконне заволодіння транспортним засобом.

Позиція прокурора, який підтримував державне обвинувачення, зводилась до найсуворішого покарання – довічного позбавлення волі. На його думку, судовий вирок не відповідає тяжкості скоєних злочинів.

Наразі прокурором буде оскаржено вирок в апеляційному суді.

У Тернополі Тіна Кароль буде майже оголеною

Чоловік протягом 4 років ґвалтував свою доньку та знімав це на відео