60% українців почувають себе щасливими

Поділитися

60% опитаних українців відчувають себе щасливими. Про це на прес-конференції сказав директор соціологічної групою “Рейтинг” Олексій Антипович, передає кореспондент УНН.

“Одне з перших питань, яке ми поставили, це оцінка нинішньої економічної ситуації в Україні і для порівняння оцінка власного матеріального становища громадян України … Середнє значення цих показників становить трійку, тобто 2,9 – оцінка економічної ситуації в державі, 3,4 – оцінка власного матеріального становища“, – зазначив О.Антипович.

Він також повідомив, що під час опитування було поставлено запитання про те, чи відчувають себе особисто щасливими українці на фоні економічної ситуації в країні.

“60% відповіли “так”, 31% відповіли “ні” і близько 9% не визначились”, – зазначив експерт.

Також експерт відзначив, що відповідно до попередніх досліджень можна відзначити, що загальний показник щастя дещо знизився.

Також він відзначив, що серед того, чого найбільше бояться українців, як завжди невиплати зарплат та пенсій, втрата роботи та безробіття та стрімке зростання цін.

“Ці показники становлять близько 60%, дещо нижчі – погіршення стану власного здоров’я, громадянських конфліктів, вуличних безпорядків … втрати працездатності, зростання злочинності, екологічних катастроф, тощо”, – додав О.Антипович.

У Тернополі бус переїхав голову пенсіонерці, яка несла свічечку з Вифлеємським вогником

Будівництво Бескидського тунелю підвищить логістичний потенціал України