Чоловіку, який до смерті побив односельця, загрожує до 10 років ув’язнення

Поділитися

Завдяки скоординованим діям правоохоронців Київщини встановлено особу, яка спричинила смертельні тяжкі тілесні ушкодження жителю одного із сіл Володарського району. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Встановлено, що 21.11.13 під час розпивання спиртних напоїв між сусідами виник конфлікт. В ході суперечки один з чоловіків взяв палку і побив односельця. Після вчиненого хлопець самостійно викликав швидку медичну допомогу та повідомив, що знайшов на дорозі закривавленого сусіда. З метою відвести від себе підозри, розповів близьким потерпілого, що хлопця побив їхній спільний знайомий, який перебував у неприязних відносинах із загиблим.

Тяжко травмованого постраждалого було доставлено до центральної районної лікарні Володарського району, однак врятувати його життя медикам не вдалося.

У ході розслідування правоохоронцями отримано беззаперечні докази причетності сусіда потерпілого до вчинення вказаного злочину та затримано його за місцем проживання.

Винній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, тобто у умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.

Досудове розслідування в провадженні триває, його хід взято на контроль прокуратури Київської області.

Арбузов прокоментував страйк в Тернополі

Азаров вже каже, що нібито не просив у ЄС 160 мільярдів євро кредиту