Єфремов звинуватив журналістів в необ’єктивності

Поділитися

Українські журналісти, на думку керівника парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, висвітлюють події на вулицях України не об’єктивно, повідомляє кореспондент УНН.

“На телеканалах показують лише другу частину зіткнення, не говорячи хто є зачинщиками”, – зазначив О.Єфремов.

Журналісти у відповідь нагадали О.Єфремову, що брифінг дає він, а не журналісти, і виступили з вимогою, аби він відповів на питання, як би сам діяв, коли б його били по голову “беркутівці” під час мітингу.

“В мене були ситуації і мене звинуватити у чомусь складно. Я виходив до чорнобильців та афганців, коли вони мітингували. Я був нормально налаштований, а щодо сьогоднішніх подій, питання полягає в небажанні мітингувальників та опозиції сідати за стіл переговорів. Деякі у відповідь на ці пропозиції кажуть: “Давайте влаштуємо шоу”, – відповів О.Єфремов.

Це парламентське брехло додало, що слідчі на сьогоднішній день розслідують питання отримання тілесних ушкоджень мітингувальниками під час подій на Майдані і одразу ж після закінчення слідства Партія регіонів зможе назвати винних і вимагати, аби вони понесли відповідальність.

ХоптянТБ покаже тернопільський майдан

Донецька міська рада закликає Президента України ввести надзвичайний стан