Кармазін: До побиття Т.Чорновол можуть бути причетні як провладні, так і опозиційні політики

Поділитися

Треба розслідувати всі версії жорстокого побиття Т.Чорновол, у тому числі і версію причетності зацікавлених опозиційних політиків. Таку думку у коментарі УНН висловив народний депутат VI скликання Юрій Кармазін.

“Версій може бути багато. Але, те, що це звіряче побиття, це ясно. Це не схоже на те, що це зробили через який-то раптовій конфлікт. Це саме звіряче побиття. Думаю, що коріння лежать у професійній діяльності, як журналіста. Тому, я вважаю, що розслідувати потрібно всі версії – і незадоволення провладних політиків, і у тому числі опозиційних політиків. Вона намагалися бути об’єктивною. Абсолютно всі її критичні матеріали повинні бути перевірені для того, щоб правильно розслідувати і знайти винних”, – наголосив Ю. Кармазін.

Крім того, він додав, що для міліції розкриття цього злочину повинно бути справою честі.

Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновол. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Зазначимо, Президент України Віктор Янукович вже звернувся до правоохоронців з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Додамо, що голова Харківської ОДА Михайло Добкін у своєму “Твіттері” припустив, що журналістку Т.Чорновол побили “сучасні нацисти”, тобто “свої”.

Лікарі кваліфікують стан Т.Чорновол как “середньої важкості”

Більше 100 тис. львів’ян захворіли на грип