Майдан не залякати замінуванням аеропортів та метро

Поділитися

Учасників Євромайдану в Україні та в Києві не налякати повідомленнями по замінування аеропортів, та столичного метрополітену. Таку думку під час виступу на Майдані Незалежності в Києві висловив лідер партії “УДАР” Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

“Я знаю, нас всі спробують залякувати. Залякувати терористичними атаками в “Борисполі”, “Жулянах”. Метро три доби закрито було. Розповсюджують різні чутки, забороняють дітям ходити до школи та інше. Нас не залякати. Ми боролись і будемо боротися”, – сказав В. Кличко.

Крім того, він подякував кожному хто бореться за європейське майбутне України та зазначив, що активісти переможуть у своїй боротьбі, оскільки вони змогли вистояти проти тренованого “Беркуту”.

Крім того, брат лідера партії, чемпіон світу з боксу Володимир Кличко зазначив, що не хотів би бачити такого сильного суперника як “Майдан” на своєму ринзі. Володимира здивувало, що під час поїздок по світу він ніде не бачив, щоб влада та народ відгороджувались один від одного метровими барикадами.

У Тернополі влада не хоче мати нічого спільного з правоохоронцями

Чотири українських клуби зіграють у Лізі Європи УЄФА