Михайло Апостол: День виборів в 132-му виборчому окрузі Миколаївської області

Поділитися

Народний депутат України від Тернопільщини Михайло Апостол повідомив “ПРО ВСЕ”, що він вчора я разом з колегами народними депутатами Ігорем Бриченко та Олегом Медуницею поїхали спостерігати за виборами в 132-му окрузі Миколаївської області, де від опозиції до Верховної ради балотується Аркадій Корнацький, від Партії регіонів – голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов. Приїхавши в Миколаївську область, ми отримали інформацію про те, що в готелі біля окружної виборчої комісії зібралися 200 молодиків специфічної зовнішності, які збираються взяти участь у провокаціях на дільницях. Відразу ж ми поїхали на територію готелю “Генеральска дача”, який знаходиться на території військової частини, де нас зустріли 20 «тітушок», не дозволивши пройти далі. Представлятись вони відмовились, тоді ми змушені були зателефонували в міліцію.

Замість міліції на територію готелю приїхали три депутати від Партії регіонів Микола Жук, Артем Іллюк та Юрій Гержак. Очевидно, щоб не загострювати ситуацію нас відпустили, але пройти на територію готелю нам не дозволили. Регіонали заявили, що це їхня територія громадської приймальні.

Крім того, не зважаючи на заборону агітації в день виборів громадська організація Партії регіонів «За чесні вибори» під стінами ОВК проводить агітацію.

Про подальші порушення та хід голосування в 132-му виборчому окрузі Миколаївської області повідомлю пізніше.

Жінка повідомила до міліції, що син вбив її співмешканця

15 грудня у Тернополі відбудеться “Віче гідності”