Михайло Поплавський веде агітацію за гроші Росії і за рахунок держбюджету

Поділитися

За інформацією учасників передвиборчої кампанії, які побажали не називати своїх прізвищ, кандидата в народні депутати по 194-у виборчому округу, ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського, його кампанія фактично оплачувалася за гроші з держбюджету.

Так, 25 листопада Поплавський давав концерт у Кремлі, на який централізовано звіз студентів та викладачів КНУКІМ. Поїздка, за інформацією джерела обійшлася не менше як 10 млн. грн.

 

Джерело повідомляє, що 24 листопада о 21-12 з центрального залізничного вокзалу столиці України рушив потяг 284 О Київ-Москва. Квитки на нього до вільного продажу не надходили (лише 23 листопада в Інтернеті виставили на продаж квитки на один купейний вагон з 14 вагонів), а у розкладі на вокзалі стояла лише одна дата відправлення потяга 284 О – 24 листопада 2013 р. Йшов він у час, за яким по непарних числах ходить потяг 004 Київ-Москва, однак 24 листопада 004-ий не йшов.

 

Всього до Москви виїхало порядка 1500 студентів та викладачів університету.

 

За свідченням агітаторів, 25-26 листопада 2013 року викладачам КНУКіМ було зірвано близько 300 пар (лекцій, семінарів, практичних, модульних контрольних робіт).

 

З тих викладачів, хто не поїхав до Москви, у ті ж дні більшість працювала у Черкасах на агітаційній кампанії. Фактично, кошти з держбюджету, призначені на зарплати і стипендії за частину листопада і грудня, пішли за агітаційну роботу на виборах.

 

Для того, аби кинути усі сили на останній тиждень перед виборами, Поплавський дав розпорядження відмінити початок зимової сесії, визначений навчальними планами усіх спеціальностей, і перенести її з 9 грудня на 17 грудня 2013 року. З 9 грудня університет взагалі був закритий, занять не було, повідомляє джерело.

На антимайдан Партії Регіонів до столиці Тернопільщина має привезти 1000 голів

На Тернопільщині син до смерті забив батька