Охоронець агрофірми викрав тонну мінеральних добрив

Поділитися

У Харківській області міліціонери затримали чоловіка, який викрав тонну мінеральних добрив. Про це УНН повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС в Харківській області.

Подія сталася в селі Подолівка на одному із сільськогосподарських підприємств Барвінківщини, де мінеральні добрива були придбані для вирощування зернових культур.

Перебуваючи на своїй зміні, охоронець без будь-яких перешкод проникав до приміщення складу. Щоб сліди злочину були менш помітні, він робив у мішку з добривом невеликий отвір, пересипав їх у інший мішок, який приносив із собою, та вивозив за межі підприємства. Викрадене він реалізовував місцевим мешканцям.

Працівниками міліції була проведена кропітка робота та зібрані незаперечні факти провини чоловіка.

“Під час затримання підозрюваний знаходився у себе вдома, – розказав начальник міліції громадської безпеки Барвінківського РВ майор міліції Василь Лютік. – Свою причетність до скоєння даного злочину він не заперечував, адже проти нього свідчили люди, яком він продавав викрадені добрива”.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Партія Регіонів не може гарантувати, що проти мітингувальників більше не застосують силу – О.Єфремов

ХоптянТБ покаже тернопільський майдан